Fredag

Ännu en vecka slut. Känns konstigt att inte ha jobbat på hela veckan. Längtar tillbaka till jobbet, samtidigt som det är skönt att vara ledig trots att ja inte har så mycket att göra. Idag måste ja ner till stan en snabbis iaf, syster har ju fyllt år så måste hitta nån bra present till henne. Har lite ideér redan.... Sen måste ja förbi ica, har fått lite kläder ja beställt : )

I sommar bli det en resa till Gran Canaria med pojkvännen och hans familj. Ska bli hur härlig och skoj som helst, tack!

ciao

GRATTIS!

Hej hej!

När ja vakande imorse hade det snöat igen. Hade hoppats lite på att det inte skulle komma nån mer snö nu, men shii fick jag. Hoppas på att den smälter under dagen!

Läste ut flyga drake igår. Riktigt bra bok som jag rekomenderar. Sen började jag läsa I denna ljuva sommartid av Mari Jungstedt. Läste även ut den igår så idag blir det till att hitta nån ny bok att läsa. Älskar Mari Jungstedts böcker. De griper verkligen tag i mig som läsare och det går bara inte att sluta läsa.

Har bokat tid för spray tan nu innan vi ska på bröllopet. Bokade två tider men får se om jag går på både, beror på hur brun jag blir efter första gången. Ska bli skönt att få lite färg iaf utan att behöva sola solarie och öka risken för cancer.

Stor GRATTIS till syster Elin som fyller 13 år idag och till kusin Nathanelle som fyller 18 år idag! GRATTIS!!!

Onsdag

Godmorgon!

Usch alltså, är inte alls skoj att vara hemma, finns ingenting att göra. Ska man vara hemma fårn jobbet ska man vara sjuk, riktigt sjuk så att det enda man orkar göra är att ligga i soffan/sängen och kolla tv. Men nu är det ju inte riktigt så. Är sjukskriven och hemma, men mår (flrutom foten då) hur bra som helst.  Igår va Martin hemma och va sjuk men idag jobbar han. Igår gick tiden rätt okej fort, hade nån att umgås med och prata med, men idag då.... vad ska ja hitta på?!

Vet vad ja borde göra egentligen. Borde ta fram gitarren och sätta mig och spela ett bra tag. Fick mess imorse att gitarrkursen startar om en vecka. Hur många gånger jag spelat sen den slutade i höstas kan lätt räknas på fingrarna, tror inte ens att ja behöver båda händernas fingrar till det. Så det borde jag göra. Men det känns jobbigt.... den måste stämmas också så det e inte bara att ta fram den och börja spela. Får se hur det blir....

Nu ska ja iaf krypa ner i sängen och fortsätta läsa boken "Flyga drake" av Hosseini, Khaled. Har bara typ 100 sidor kvar och den e bra riktigt bra!


Sjukskriven

Halkade utanför jobbet för en vecka sedan när ja skulle gå hem. Foten börja värka mer och mer under veckan. Under foten gör det ont. Va hos doktorn igår och har troligen en inflamation i ledbandet under foten. Fick medecin mot smärtan och inflammationen. Sjukskriven resten av veckan....

vill vill vill

Imorgon är det fredag igen. Förstår verkligen inte vart veckorna tar vägen. Ena dagen är det måndag och man har en lång vecka framför sig och nästa dag är det fredag. Vad händer där emellan egentligen? Inte för att jag direkt klagar men ändå...

Nån som kollar på semestersvenskar som går på 4:an på onsdagar? Handlar iaf om ett gäng reseledare nere i Thailand, deras liv därnere och även om turister som kommer dit. Som jag längtar tillbaka efter varje program. Får nästan ont i magen för att längtan blir så stor. Att få en massa sol, värme och bad varje dag. Få uppleva nya saker och bara ta dagen som den kommer, att inte ha några måsten. Fy 17 så underbart vi hade det Mia! (Måste bara säga att ja tycker expressen e lite seg... när kommer egentligen inslaget från när vi cyklade i Bangkok??) Längtar varje dag tills ja kommer få möjligheten att resa iväg dit igen! Vill vill vill....

Helg!

Äntligen helg igen. Har varit sjukt trött denna vecka. Känns som det enda jag gjort är att jobbat och sovit, stämmer väl rätt bra iof ;) Nu är det iaf helg vilket känns toppen! 

Imorgon bär det av till Sthlm för att hälsa på Åsa. Längtar! E så gött att bo så nära varandra nu för tiden. Inte för att vi ses så ofta man skulle vilja, men blir ju betydligt oftare än när ja bodde i Halmstad och Kalmar. Blir en sväng på stan och självklart lunch på Kungshallen. Är så gott som ett måste när man är i Sthlm. En massa gott att välja mellan! Ät ju taco nu ikväll men lutar nog ändå åt att det blir från tacobar imorgon.... hmmm... några timmar på mig att fundera ut vad jag vill ha. Får vi vad vi hittar på på lökväll och sö. Vad det än blir så kommer det bli super!

Just d... har blivit matematikinspiratör på jobbet. Den 26:e ska ja på första träffen. Känns spännande och skoj! Alltid roligt att få utvecklas i sin yrkesroll!

Nee nu ska ja ner och ha en mysig fredagskväll med pojkvännen. Äta gott och se om det är något bra som visas på tv. Får försöka hålla mig vaken några timmar till även om ja nog skulle somna på engång om ja la mig ner i sängen!

Ha en najs helg allesammans!

Ciao

Sovmorgon!

Älskar tisdagar när jag har lite sovmorgon. Börjar inte förräns 9 då... Visst, jobbar ju till 18 e ju en lång dag ändå. Även om jag går upp med samma marginal när jag än börjar känns det alltid som jg kan ta det mycket lugnare på tisdagar, jag hinner med så mycket mer. Undra ifall det kan bero på att jag är mer utvilad och då inte behöver kämpa med att hålla mig vaken efter att klockan ringt?!

Igår va jag coh Camilla iväg och tränade bräda. Riktigt skoj va det, härlig musik vilket jag tycker är oerhört viktigt när jag ska träna, speciellt när jag går på pass. Tränade nog bort min träningsvärk med för idag känner jag ingenting. Känns så skönt att komit igång med träningen igen, varannandag funderar jag på att försöka komma iväg till friskis. Sen gör det ju ingeting om det blir mer ibland.

Nee, dags att fixa det sista innan det e dags för jobb!

Ciao

Ajajaj

Armarna värker,
benen värker,
ryggen värker,
magen värker,
shit vilken träningevärk jag har efter gårdagen....


Blev bio igår eftermiddag. Va och såg Australia! Riktigt bra film som jag rekomenderar starkt!

Söndag idag och som vanligt händer inte så mycket på söndagarna.
Har legat i sffan och kollat slalom hela förmiddagen och snart är det dags att börja tvätta.
Städa har jag också tänkt hinna med....
Ska nog beställa lite kläder med...
Och lägga mig ner och fundera...
många tankar som rör sig i mitt huvud.
Måste rensa bland dem innan en ny vecka drar igång...


Ciao

Lördag

Första månaden på nya året bara springer iväg den med, halva jan har snart gått...

Idag e d ju lördag, ledigt igen. Så himla skönt att va ledig, sova länge på morgonen, ingen klocka som ringer, bara kunna göra det man känner för, inga måsten.. underbart!

Snart ska ja möta camilla nere på gymmet. Ska bli sjukt skönt att börja träna igen. Känner mig ännu inte helt frisk, lite förkyld fortfarande men ska ja vänta med att träna till jag är helt frisk så lär jag ju aldrig kunna börja igen. Känner mig verkligen laddad inför träningen, fy fasiken vilken träningevärk det ska vara imorgon :) Hehe..

Får se om det blir bio i kväll, e sjukt sugen på att gå men får se hur Martin mår. Annars blir det nog till att titta på körslaget!

Ha en bra lördag!

Ciao

Mitt 2008

Tänkte ja skulle göra en sammanfattning av året som gått.

Januari
Januari började med finputsning av examensarbetet. hade gjort det emsta innan jul coh nyår så va bara litegrann kvar att fixa. 18 jan tog jag min lärarexamen. Är numera Lärare mot yngre åldrar. Resten av månaden jobbade jag en del och planerade inför den kommande resan.


Februari
11 feb bar det av mot mitt livs resa (hittills iaf). Jag och Mia möttes upp på arlanda därifrån vårt flyg mot Bangkok gick ifrån. Under feb besökte vi Bangkok, Hua Hin, Koh Samui och en snabbis till Koh Pangan för full moon party. En massa sol, regn, och spännande upplevelser var vi med om och fler skulle det bli.


Mars
Under hela mars var vi också iväg. Vi va kvar ett tag på Koh Samui, beökte Koh Tao, Koh Pangan, Krabi, Koh Lanta, Koh Lipe och Phi Phi öarna. Även under mars upplevde vi en massa. Jag red bla på en elefant.



April
Efter att vi varit på Phi Phi öarna åkte vi vidare till Phuket och därifrån tillbaka till Bangkok igen. Den 11 april landade jag på svensk mark igen. Denna resa va en av de bästa sakerna jag varit med om. Så underbart härligt samtidigt som det var riktigt jobbigt att vara hemifrån med, saknade till Martin va stor.
Efter att jag kommit hem till Sverige igen umgicks jag med en massa vänner samtidigt som jag jobbade litegrann. jag och Martin började även att prata lite smått om ifall vi skulle flytta redan till hösten. Började söka lite jobb uppåt i landet.


Maj
Jobbade vidare, både på förskola och på korttidsboende. Vi kontakte mäklare och fixade med allt inför en försäljning av lägenheten. Jag var iväg på 2 jobbintervjuer, en i Nykvarn och en i Eskilstuna. Vi började även kolla runt lite på lägenheter, men det va inte så lätt när vi inte visste vart vi skulle få jobb.

Vean va på besök och passade då på att ligga vid slotten en underbar majdag!

Juni
Fick jobbet
i Eskilstuna så nu va det bara att börja leta lägenheter ordentligt. Fick en i Eskilstuna från 1 aug.
Jag, Martin och Anna åkte upp till Mottala där Martin skulle cykla Vätternrundan vilket han klartade galant, ca 9 tim och 50 min. Bodde i Vadstena på folkuniversitetet, mycket mysigt.


Juli
Det jag gjorde i Juli va väl egentligen att jobba och packa. Så mycket annat hanns inte med.


Augusti
1 aug bar det av mot Eskilstuna och vårt nya hem. Lägenheten såg för jäklig ut när vi kom fram men efter att en städfirma varit här och vi fått omtapterat så blev lägenheten ritkigt fin.

September
I september började jag mitt nya jobb, öppning av en ny förskola. Började med 4 veckors introduktion vilket va jättebra för att lära känna varandra och fundera och planera inför öppningen.


Oktober
Hade en massa besök här i oktober, mycket trevligt. Annars hände väl inte så mycket. Jag jobbade vidare och vi hade de första inskolningarna.

November
Jag och Simon va en sväng till Växjö för att hälsa på släkten. Passade också på att gå på musikalen Chicago där äldsta kusiner va med. Riktigt bra musikalen och en mysig helg.

December
Jag och Martin va i London en långweekend. Hade underbart väder och hur mysigt som helst. Lodnon visade sig vara en riktigt härlig stad. Jul firades hemma i Nynäshamn med familjen och nyår firades här i Eskilstuna tillsammans emd Martin och Anna.
 

En riktigt bra och händelserikt år. Hoppas på att 2009 blir minst lika bra!!!

2009

Gott Nytt år! Vet att det redan gått 4 dagar på det nya året men detta blir mitt första inlägg.  God fortsättning på det nya året allesammans!

Har haft det super med Anna på besök. Känns som gamla goda tider, ligga och slöa i soffan, titta på film, spela kort, snacka skit och äta en massa god mat. Åhh vill ha mina vänner nära mig jämt! Nu har hon åkt hem och allt är som vanligt här hemma i Eskilstuna. Imorgon väntas jobb igen.

Fick en liten chock när ja tittade på termometern när ja gick upp vid 9 imorse.... -18 Grader!  Fy fasiken alltså. Får hoppas på att jag får upp cykellåset när jag ska cykla iväg tidigt imorgon bitti. Här cyklas det i alla väder!

Har kommit på att jag är så sjukt sugen på att åka skridskor. När ja såg att kusinen varit ute på sjön idag och åkt blev inte suget mindre. Måste försöka ta reda på vart man kan åka skridskor nånstans. Kanske kan lyckas få med mig nån också... E nog en riktigt fin is nu när det varit runt 10 minus hur länge som helst. Hoppas d plogat bort snön bara, den kan förstöra så mycket anars.

Tänkte ja skulle skriva en sammanfattning på året som gått. Men det får nog bli senare ikväll, nu orkar ja inte riktigt!

Ciao

RSS 2.0