Semester

Har semester nu en vecka frammåt.
Helt underbart skönt som jag verkligen ser fram emot.
Den är behövlig!
Ciao så länge!


Bangkok by bike

Ni vet när vi va i Bangkok så cyklade vi. Expressen va ju där och filmade och tog kort och i lördags fanns repotaget i tidningen. Nu ligger det även ute på nätet. Både repotaget som fanns i tidningen och även en film. Här hittar du det! Riktigt skoj va det att se hur det såg ut!

1 år sen

För ett år sen kom jag och Mia ner till Thailand. Shit alltså, så fort tiden går, tänk att det redan gått ett år. Va som ja tjatat om tidigare en underbar resa och skulle gärna uppleva den igen!

Solduschade igår, tänkte jag skulle va brun och fräsch på bröllopet. Är så besviken. Visst blev ja brunare än ja va innan, riktigt stara linjer vid troskanten, men hade ändå väntat mig mer. Sen eftersom jag jobbar på förskola tvättar ja händerna en hel del varje dag så känns som att färgen från händerna redan försvunnit. 300 spänn för näst intill ingenting... visst det skulle ju förmodligen bli mer färg och man solade flera gånger, men vaddå är ju inte gjord av pengar.... inte med tanke på att det bara håller drygt en vecka...

nee nu ska ja packa lite sen blir det våfflor till middag, gott!!


Gårdagskvällen

Gårdagskvällen va mycket trevlig. Va så kul att träffa lite folk och göra nått annat.
Åt ju som sagt sushi igår för första gången. De hade försvenskat det så istället för rå fisk fanns det rostbiff, lax, tonfisk och kyckling att välja mellan. Va helt okej, inte jätte gott men funka att äta. Blir nog iaf inget vi kommer äta här hemma alltför ofta...

Sen kollade vi meodifestivalen. Vad ska man säga om den egentligen?! Fanns 2 bidrag ja tyckte om, Alcazar och Scotts. Sen tror jag att Emilias låt kommer bli en riktig radiohit.  Men röstningssystemet hörrni, hur avgörande är det inte vilken låt man får duellera mot om man kommer vidare till final eller ej. Tycker verkligen att alla ska stå mot alla genom hela röstningsmomentet. Blir på nått sätt fuskigt annars.... Skärpning SVT, ta tillbaka de gamla reglerna NU! LIte skandal att Shirley Clamp inte gick vidare, men visst, har man en sån dålig låt, bara står rakt upp och ner och är blå får man väl ändå skylla sig lite själv, eller?!

Kvällen avslutades med Sing Star, vilket alltid är lika roligt!

Ser fram emot vad kvällen har att erbjuda

Nyss hemkommen från ett träningspass på gymmet. Idag blev det 30 min på crosstrainer, sen ben, armar och rygg för att avsluta med 160 raka situps och 60 sneda. Efter det en behövlig stretchning. Helt slut är jag, helt slut på ett väldigt skönt sätt.

Nu ska jag hoppa in i duschen för att sen bege mig ner på stan med Martin. Ska försöka att få tag på en kofta eller liknande till bröllopet nästa helg. Och Martin ska köpa kostym och skor. Sen blir det lunch på Spicy hot, längtar redan :)

Ikväll ska vi hem till en jobbarkompis till Martin och kolla melodifestivalen, spela spel och äta sushi. Har aldrig provat sushi och om sanningen ska fram är jag väldigt skeptiskt. Men ska bli spännande att prova iaf.

Nee duchen va det ja.

Ciao

by the way...

Mår bra i min fot nu! Kändes även bra efter träningen igår. Vet iof inte om det e  så smart att träna när man äter inflamatorisk medicin, men gjort är gjort och det känns toppen i foten!

Gitarr

Tänk så viktigt första intrycket är av en person. Igår började som sagt girattkursen igen. Läraren kom 10 min sent och han var speciell, mycket speciell.... Första intrycket sa mig att jag inte alls ville fortsätta, visste inte riktigt hur ja skulle kunna hålla mig för skratt ibland. Men efter ett tag kändes det iaf bättre. Är bara 5 st som går kursen så kändes som vi kommer lära oss en massa. Igår blev det lite fingerspel och riff. Ska öva direkt när ja fått papprerna från en jobbarkompis. Kändes riktigt skoj att vara igång igen!


Onsdag

Slutade tidigt idag, redan 12.15. Så himla skönt va det! Cyklade hem och bytte om till träningskläder, sen begav ja mig till gymmet. Va alldeles för länge sen jag va där och efteråt kändes det toppen. Nu ska ja verkligen ta tag i det här ordentligt! Kommer ja bara in i det och snart är det ljusare ute med så kommer det inte va så jobbigt att åka och träna efter jobbet, tiden finns ju där egentligen, är bara orken som sätter emot. Men nu jäklar!

Ikväll börjar gitarren igen. Nu ska vi träffas varannan onsdag istället för varje som det va sist. Känner mig inte jättesugen på att börja igen om sanningen ska fram. Samtidigt vet ja ju att ja tyckte det va ritkigt skoj sist när ja va där så kommer ja bara dit ska det nog inte vara nått problem. Måste nog bara ta och spela lite nu innan ja ska iväg, har ju inte blivit så många gånger sen kursen slutade.... hmmm... skärpning när det gäller det med!


RSS 2.0