Äntligen!

Äntligen är internet tillbaka... När man inte haft det på 1,5 vecka känner man sig lost, man hänger inte alls med längre. Tur att det är tillbaka nu, dags att uppdatera sig!

Helg!

Nu är det äntligen helg igen. Ett underbart slut på arbetsveckan och en underbar början på helgen, solen strålar och det är riktigt varmt. Fick också reda på min löneförhöjning nu under eftermiddagen. Jag är nöjd!

Jag vet att ja sa att ja inte skulle köra bil till jobbet, men första dagen efter man har köpt sin första bil räknas väl nästan inte. Blev ju visst bil imrose till jobbet ändå..... Men nästa vecka, då är det cykeln som gäller igen!

Nu ska jag njuta av ledigheten. Hoppas verkligen på att solen håller sig framme hela helgen!

Ikväll blir det taco!

Vårkramar till er alla!

Storhandlat

Hur skönt det var att storhandla med bil istället för cykel finns det inga ord som kan beskriva.
Den som inte har jämfört kan nog ej förstå...


Är våren äntligen här?

Idag har det verkligen känts som vår ute. 12 plusgrader, sol och klarblå himmel. Dessa dagar älskar jag att bo i Sverige, när vinterjackan kan åka av och man fortfarande känner sig varm! Hoppas på att våren är här på riktigt nu och inga obehagliga överaskningar med snö väntar.

Igår bokade jag och Anna resan till Prag i sommar. Blir bara hemma i Sverige 3 dagar från när vi kommer hem från Gran Canaria tills jag och Anna åker till Prag. Men som sagt, har man bara 4 veckors semester måste man se till att få in allt man vill göra! Och det är mycket det!

Imorgon är det dags att hämta hem bilen. Nu har de fixat iordning den och imorgon är den redo att komma hem till oss. Ska bli så gött att ha bil! Men får verkligen se till att inte bli för lat nu, måste cykla till jobbet ändå! Okej, om det öser ner regn får jag ta och tänka över det en extra gång:)Nu är det snart dags att äta mat och sen blir det glass till efterrätt!

Ciao

RSS 2.0