Växjö nästa

Inskolningarna har gått toppenbra! Känner att det nya sättet med korta inskolningar är hur mycket bättre som helst än det gamla vanliga! Alla förskolor borde köra med detta!!

Nu bär det strax av till Växjö. sitter och väntar på Simon som ska komma och hämta upp mig sen blir det många timmar i bilen. Ska bli skoj att träffa släkten igen. Imorgon blir det musikal, Chicago, som Natha är med i. Spännande värre!

Ha en härlig helg allesammans!!

Ciao

Snart smäller det!

Imorgon blir det full fart på jobbet. 8 nya barn ska börja! Spännande spännande....

Helgen!

Helgen har bara vart bra. Haft en del saker att göra med ändå ingen stress, precis som det alltid borde vara. Eftersom jag slutade så tidigt i fre känns det som helgen varit mycket längre än den brukar med vilket är riktigt uppskattat!

Helgen började som sagt med en timmes träning, sen blev d godis land med Emelie. Kvällen bestod av godis och idol. Blandade känslor när Anna fick åka hem.
I lö blev d en sväng på stan med Martin. Hyrde film, Sweeny Todd, som vi såg på kvällen. Va väl en okej film, lite överdriven ibland bara....
I dag har vi bakat lussekatter, riktigt goda! En långpromenad med Lina, soligt, båsigt och kallt. Men härligt att komma ut lite ändå. Sen har jag strukigt julgardiner och juldukar. Nästa helg är det ju 1:a advent men då ska jag och Simon till växjö så kände att det va bäst att passa på nu denna helg. Får se om jag tar tag i resten av julpyntandet under veckan som kommer.

Nu e d snart soffan som gäller, bänkad framför One Tree Hill, precis som alla andra söndagar. Finns bara en sak att säga om den serien, Älskar den!

Imorgon är det måndag och igen och en helt ny vecka framför sig. Får se vad den har att erbjuda....

Ciao

Underbart att sluta tidigt på fredagar!

Hela veckan har varit fullt upp. Har haft massa inskolningssamtal på jobbet, APT och sen har ja försökt kommit igång med träningen igen. Tycker ju det e så härligt att träna men har så svårt att komma igång när det blivit ett uppehåll.... Måste bli bättre på detta! Kanske ett nyårslöfte?!

Har kommit en hel del snö här med. Är t.o.m så det ligger kvar och marken är alldeles vit :) Kallt är det med. Imorse när ja cykla till jobbet va d -6....

Nu ska ja strax iväg till gymmet och sen ska ja möte upp Emelie för att ta ett besök på godislandet, lite onyttig får man ju ändå vara när det är helg :)



Tänk om man alltid kunde sluta 12.30 på fredagar, så mycket längre helgen skulle bli!

snön...

Precis spom jag trodde, inte stannade snön kvar inte. Läste just att det ska bli kallare nu en vecka framåt... får väl se vad som händer då...

Har tagit semester en vecka i feb. Ska upp till Idre med familjen. Längtar som bara den. Har inte åkt skidor på flera år av olika anledningar men nu ska det äntligen bli av igen! Är ju uppvuxen med att åka skidor varje år så har saknat det en massa! Så även om det inte blir så mycket snö här kommer jag iallafall så uppleva snön då, vilken tur va?!?!


"jag ser det snöar..."

Tittade just ut genom fönstret efter att ha legat och slöat i soffan ett bra tag och gissa vad....?!
Det snöar ute! Mysigt värre!
Hoppas det stannar kvär lite nu men det är väl för mycket begärt kan jag tro!
Älskar snö!

Anna Pihl

Fick i veckan Anna Pihl som jag hade beställt. Hela serien. Nu är den slut. Har kollat igenom alla avsnitt. Vad ska jag nu hitta på? Känns som jag levt tillsammans med dem senaste veckan och nu är det över. Lite sorgligt. Jaja bara komma tillbaka till verkligeheten igen :)

Söndag idag. Både veckorna och helgerna springer iväg. Nästa vecka är det fullt upp på jobbet. Ska ha inskolningssamtal med 9 nya barn och på onsdag är det APT. Men som sagt veckorna springer iväg och snart är helgen tillbaka.

Börjar närma sig med en massa skoj som jag ska göra. Växjö och musikalen Chicago med Simon och sen inte att förglömma så börjar London med Martin att närma sig med. Härligt med en massa roligheter att se fram emot.
Sen innnan vi vet ordet av är det jul! så himla mysigt och jag längtar redan. Älskar att handla julklappar, äta god mat, umgås med familjen och allt som hör julen till!

nee nu e d nog dags att äta lite frukost!

Ciao

Sjuk

Har blivit sjuk. Inte skoj alls, huvudet värker, halsen värker, är yr och har feber. På roligare sätt kan man ju spendera sin dag. Och det värsta av allt, vet ni vad det e, att tvn i sovrummet bara totaldog igår.... nu måste ja alltså sitta nere och kolla på tv, känns ju måttligt skoj.....




GRATTIS ANNA PÅ DIN FÖDELSEDAG!!!


idoltankar

Johan eller Robin B borde åkt ut idag... Varför åkte Lars?? Säkert pga av alla skriverier i veckan. Men kanske ändå att detta kan vart det bästa som hänt. NU får han köra sin egen grej, och jag lovar, så fort hans skiva finns att köpa ska ja springa ner till skivaffären!! Älskar hans egna stil!

Men den som va bäst ikväll va ändå helt klart KEVIN!

Länge sen

Det va länge sen nu. Har inte haft nån motivation eller ork, men vem vet, kanske har den återkommit nu. Får se hur det blir men tänkte skriva en liten rad iaf.

På jobbet går det bara bra, dagarna rullar på och vi har fullt upp! Satt och räknade på mitt schema just och det visade sig att jag jobbar 1 timme för mycket på tre veckor så det måste styras upp nästa vecka. Inget gratisjobb här inte!

Har senaste veckan suttit fullt upptagen med att fixa ett album med alla min kort från Thailand. Efter mycket om och men fick jag det att gå ihop. Blev verkligen skitsnyggt!!

Igår bokade vi hotell i London, ska bo nära Paddington station så det blir säkert toppen. Däremot visade det sig när ja började kolla upp hur vi tar oss från Eskilstuna till Västerås och tvärtom, att vi inte kommer från Västerås när vi kommer hem från London. Missar sista tåget med ett par minuter, irriterande eller vad.... Får se hur vi löser detta...

Nee nu e det iaf fredag och det känns underbart. Hur skoj det än är på jobbet är det fantastiskt när helgen äntligen kommer! Ikväll blir det Idol och nått gott att äta till!

Ha en superbra helg allesammans!!!

KRAMAR

RSS 2.0