tack

                                                
                                                   Tack mamma och pappa!!

                                                 

regn..

Regn, regn, regn... blir så trött på det...
Kanske får ta och sätta på nån bra film och äta upp popcornen som blev kvar igår...

Funderar på det här med väska när ja och Mia ska ut och resa. Känner att jag nog vill köpa en ryggsäck och ha med mig.. Men undra hur många liter man måste ha... och de e ju så fruktansvärt dyra.. jaja får nog funderar vidare på detta...

Ciao

Potter

Bara drygt 100 sidor kvar i Harry Potter. Shit alltså..snart är den sista boken slut och jag har lyckats ta mig igenom den på engelska...lite stolt är jag allt :)


Gjorde sjukt god mat idag, fläskkotletter med paprikasalsa.. mmm... blir verkligen till att göra det flera gånger!

Nu ska jag ta en lugn och skön kväll i soffan!

Ciao

helg igen

3 veckor har redan sprungit iväg..sjukt.. nu e d bara 2 veckor kvar, sen e den sista vfun avklarad. Har kommit igång ordentligt med mitt projekt nu iaf. 2 barn kvar som ska få spela in och 1 barn som inte har tagit kort färdigt. Sen e d bara redigeringen kvar innan ljudsagorna är klara. Började lite igår med det och det verkar bli riktigt bra! Blir spännande att se det färdiga resultatet sen.

Så nu e d fredag igen och jag ser fram emot en lugn och skönt helg, behövs efter en vecka som denna... Ikväll blir det idol och imorgon en sväng på stan.

Ciao

nytt

har köpt nu kläder...ny t-shirt och ny klänning..vet att ja skulle spara men kände att ja behövde detta...

AAAAAAAAAA

ÄR SÅ JÄKLA ARG, SÅ JÄKLA FÖRBANNAD, SÅ JÄKLA LEDSEN SÅ JÄKLA...AAA ALLT!!! FY FAAN!!

ÄLSKAR DIG VÄNNEN MIN! TÄNKER PÅ DIG!


Snart...

Idag känner ja mig bättre, skönt! Så imorgon e d dax för vfu igen, upp och hoppa vid 6 på morgonen...

De börjar närma sig nu, snart e d bara 2 veckor kvar tills ja åker hem, och då blir det förmodligen till att boka resan...iafalla första turen..åhh så spännande det ska bli!! Har tittat en massa nu på resor, och läst om thailand, malaysia och lite annat... Kommer verkligen att bli ett äventyr att minnas :)

sjuk

Blev ingen vfu för mig idag, feber och förkyld. Inte alls skoj. Har mest läst Harry Potter, kollat tv och pluggat lite... Blir hemma imorgon med sen få ja verkligen hoppas att ja e frisk. Måste gå till vfun så ja hinner göra klart mitt projekt...

seg

Mår fortfarande lite halvt...känns sådär, e seg i hela kroppen, förkyld och noll motivation...usch!

Fredag

Tack för en mycket trevligt fredag med taco, idol och en massa tjöt!!
Har saknat det!

Kram på dig!


usch

Hosta och förkyld...har varken ork, lust eller tid till detta...AAAAAAAAAAA vill inte..kan bara anta att det inte blev bättre heller när en liten kille nös mig rätt i munnen i dag på vfun..så äckligt!!

Känner mig rätt dukigt när det gäller träningen. Har vart iväg trots att jag har vfu vilket ja inte riktigt trodde om mig...Men vet ju att det gäller att träna ordentligt nu om man ska vilja visa sig i bikini i flera månader. Därför får ja verkligen inte bli rikitgt sjuk nu, då skiter sig träningen ju...

Nee dax för lite idol nu och sen e d packat och klart från thailand, måste ju bara se det!

Ciao

Färg

Jaha...då har ja färgat håret igen, alldeles själv...nästan iaf. fick lite lite hjälp av Martin, tack!! E lite stolt faktiskt, tänk att ja kan färga håret själv..och det blir t.o.m bra. Sista gången ja färga håret mörkt på ett tag nu...känns sådär faktiskt, trivs ju så sjukt bra i mitt mörka hår, men som ja skrivit tidigare så blir det nog bäst såhär..men sen när ja kommer hem igen..då....

Imorgon e d låååång dag som gäller på vfu:n. Ska va där 9-18,en e d föräldramöte 18.30-20.30.. förhoppningsvis hinner ja hem till säsongspremiären av Greys..måste bara göra det!! Men som back up ska Martins spela in... Har längtat hela sommaren och imorgon e dagen här :)

Nee nu e d dag för Harry Potter och min underbara säng!
Sov gott alla!!

Godnatt!

Bokat

De ringde tillbaka från vandrarhemmet, va fullt där med! Men nu har ja tittat runt och ringt lite mer och tillslut har ja nu kunnat boka rum på Vadstena folkhögskola. Blev rätt bra pris där med så d va bra, ska bara prata med Martin och Anna nu så d e ok med dem med..Gött!!

Va underbart skönt att simma!! 2000 meter blev det, va lite segt d sista 200 metrarna men underbart skönt efteråt!

Har pluggat lite med så känner mig oerhört duktig idag :) Är nog för vi har så fint väder med!! Älskar när solen e framme!!

Ciao

Ringt runt

Har ringt och kollar vandrarhem nu när vättenrundan är 2008..vissa stället är det fullbokat redan och på ett annat ställe hade de inte ens tagit fram listorna så hon skrev upp mig så skulle hon återkomma sen, hade  redan tidigare också skrivit upp lite grupper så hon hade inte riktigt koll...Får se om och när hon återkommer..får nog kolla vidare om vi ska kunna få nått boende...vill ju gärna följa med och kolla när Martin ska cykla!

Har bokat tid hos Ann nu för klippning och slingor. Vill egentligen inte göra ljusa slingor men blir tvungen till det nu när vi ska åka bort hela våren. Tror inte man får ta in hårfärgning med väte och sånt i andra länder och sen blir det för jobbigt med att hålla på och färga håret då... Men sen när jag kommer hem blir det mörkt igen, trivs toppen i det mörka!!!

Nu ska jag ringa några till viktiga samtal ( e verkligen toppen när man är ledig så man kan fixa en massa sånt här!!) Sen ska jag åka och simma!!

Ciao  

Helgen

Jaha...då var det söndagkväll igen. Shit alltså vad fort det går. Har vart underbart skönt att va ledig i helgen. Man känner verkligen att man behöver det efter att ha "jobbat" hela veckan. I går va Martins familj här och firade honom, va skoj! Idag har ja mest tagit det lugnt, pluggat, druckit te och tjötat en massa, mycket trevligt!! Och det bästa av allt, behöver inte ha "söndagsångest" eftersom jag är ledig även imorgon :) De har KPT dag på förskolan och ska ner till Boda borg så då ska jag passa på att va hemma och plugga och förbereda en massa.

Planer och tankar inför våren... shit va mycket man skulle vilja göra!! Men snart åker ja hem och då blir det förmodligen till att boka biljett...spännande!! Längtar så!!

Nu blir det lite mer guitar hero innan ja ska kolla film!

Ciao

GRATTIS

Då va en vecka avklarad på VFU:n..sjukt vad fort tiden går. Men det är väl antagligen för att man trivs så bra!! 4 veckor kvar och troligtvis kommer de med bara springa förbi. Har börjat med mitt projekt idag, gick skitbra och känns toppen! Ska bli väldigt spännande och roligt att se slutresultatet!

Lite grattande nu till alla födelsedagsbarn!!

12 september  GRATTIS ELSA 2 ÅR!!!
13 september GRATTIS PAPPA 54ÅR!!!
14 september (idag) GRATTIS MARTIN 24ÅR!!!

Nu blir det födelsedagsfirande både ikväll och imorgon!!

Puss på er alla!!


Liv i Kalmar

1 tant med hund och 2 cyklister mötte jag när jag cyklade ner till bussen i morse. När jag sedan satt och väntade på busshållsplatsen såg jag 2 till cyklister och 2 gående. Ett par bilar och bussar såg jag med. Det var alltså mer liv i Kalmar mellan 05.15 och 05.45 än vad jag trodde...

Är inte så jättetrött heller som man skulle kunna tro, skönt det.  Har vart på stan, simmat och nu sitter jag och försöker plugga, går helt ok. Kom på att jag måste städa sen med, får ju en massa besök på lö... Blir nog en tidigt kväll i kväll..måste bara hålla mig vaken och se idol! Har spelat in Gilmore girls och What about Brian med denna vecka som jag måste ta mig tid att se snart!!E ju så nyfiken på hur allt kommer sluta!! 

Ciao

tidigt

När man kommer upp på morgonen, sätter på datorn och kollar dagen program på tv.nu, och det fortfarande visas gårdagens program för att den tablån inte är slut, då är man uppe lite för tidigt...


Vfu

Åhh va skönt det är att äntligen känna att man trivs på en vfu och se fram emot morgondagen, att slippa ha ångest på morgonen och bara längta tills det är över!! Trivs verkligen toppen!! Visst är jag väldans trött men det blir förhoppningsvis bättre när man vänjer sig att gå upp tidigt, har ju inte gjort det på jag vet inte när, så det e klart man är lite ovan. Imorgon ska jag dock upp omänskligt tidigt, 04.45 kommer klockan ringa och 05.45 går bussen. Ska vara med och öppna förskolan då. Det kommer vara mörkt när jag cyklar iväg och förmodligen kommer jag vara ensam på cykelvägen... Men det som känns sjukt skönt är att jag slutar tidigt imorgon då, redan kl 12 får jag gå hem. Då ska jag åka ner på stan, Martin fyller ju år på fre :), och sen ska jag åka och simma. Hem, plugga och sen en promenad med Linda. Sen tror jag det är dax för sängen igen, hoppas verkligen jag orkar vara vaken hela eftermiddan... blir nog rätt svårt om jag känner mig själv rätt...

Slutat tråna

Så..då va första dagen på sista VFU:n slut. Har känts toppen idag! Helt klart den bästa handledaren jag haft, hon har verkligen tagit sig tid med mig och imorgon ska vi ha handledarsamtal och diskutera mitt projekt.

Ända sen Elsas dop för 1,5 år sen har ja velat ha och trånat efter picture pearls. Dock har ja vart lite för snål så det har aldirg blivit av att jag köpt det. Nu var det rea, 40% så då var det bara att passa på. Så nu e jag en stolt ägare av picture pearls. Ska försöka komma igång och pärla så snart som möjligt, har en hel del att göra först bara...


Lördag

Hade en underbar lördag, inget stress och inga måsten. Så skönt!! Var och tränade på fm med Martin, kom hem kolla lite tv och åt mat. Sen va ja på promenad med Anna och Martina. Kom hem softade lite, spelade lite Guitar Hero, sjukt skoj det e!! Sen på kvällen va jag och Martin hos Henke och spelade ännu mer. Avancerade från easy till hard på en dag, det e inte dåligt det. Sen kan man ju alltid diskutera hur bra det gick på hard...

Nu ska jag snart åka och simma med Anna. Känner att jag kommit igång ordentligt med träningen denna vecka och det känns toppen. Måste verkligen se till att det inte blir pannkaka av allt nu när VFU:n börjar imorgon...

Ciao

Äntligen helg

Äntligen en ledig helg. Har inte haft det sen innan midsommar.. Så himla skönt det var i morse, inte vakna till att klockan ringer, kunna ligga och dra sig i sängen och inte stressa runt. Underbart!!

puss

Älskar dig över allt annat, glöm aldrig det!!

Puss



Som vanligt

Som vanligt kom det nått annat emellan, förmodligen roligare, att göra istället för att plugga. Får ta och göra det sista imorgon istället, mellan att jag kommer hem från jobbet och ska iväg till skolan.

Sen är det äntligen helg! Ska bara vara ledig och njuta :)

Jobb

Sjukdomen höll inte i sig så länge så det var skönt. Febern gick bort under natten. Visst, e fortfarande lite förkyld men man kan ju inte begära allt ;)

Igår jobbade ja sista gången på mitt sommarschema, känns skönt. Men har trivts toppen så hoppas på att de ringer lite nu under hösten och behöver mig. Idag jobbade ja på montessorie, va skoj. Ska jobba där imorgon med på f.m. Sen efter lunch är det dax för seminarie igen.

Pratade med Åsa just, Ska ses en massa i okt, ska bli skitskoj!!  Först åker ja hem, sen ska hon till sin syrra i Växjö, då ska de ta en dagstripp hit och helgen därpå ska vi till Örebro...Åhh så skoj vi ska ha där!! Längtar en massa!!

Dax att fixa det sista inför morgondagens seminarium. Ska nog planera lite inför mitt VFU-projekt med!!Har en sån bra idé!! :)

Ciao

Sjuk

Har blivit sjuk..feber, förkyld och huvudvärk. Har varken tid eller lust med detta. En hel del att plugga och på måndag börjar VFU:n. Måste var frisk tills dess!!


1 av 5

Så..då var ett seminarium avklarat. Fyra stycken kvar och Vfu innan delkursen är slut. Sen efter det är det examensarbete som gäller i 10 veckor. Känns skönt att få lägga en sak bakom sig iaf. Ju fler det bli desto närmre är ja slutet på utbildningen...

Färdig

Äntligen är jag färdig med söndagens alla sysslor, känns toppen!! Känner mig dock inte så förberedd inför morgondagen men orkar inte riktigt bry mig om det och förbereda mig heller...

Har precis tänt höstens första ljus, mysigt! Ska laga lite god mat nu och sen krypa ner i soffan och kolla tv, känner mig verkligen värd det efter dagen!!

Ciao

Söndag

Söndag igen, tänk vad veckorna går fort. Ser fram emot efter nästa helg. Då har jag jobbat klart mina helger för denna sommar, 12 helger på rad..börjar kännas nu faktiskt och det ska bli skönt när den 12:e e gjord..

Har fullt upp idag, ska:
Plugga
Städa
Gå promenad
Ikea
Tvätta

Allt som ska göras  e ju inte direkt lika skoj...


drömmer mig bort

Borde egentligen plugga lite inför seminariet imorgon. Men sitter istället och drömmer mig bort. Längtar så mycket till våren när jag och Mia ska ut på äventyr. Visst kommer ja ha dagar när längtan hem är enormt men så e d ju. Köpte När och fjärran tidningen igår. Står hur mycket som helst om Thailand och alla dess öar i den. Blir så sjukt sugen på att åka dit!! Nee nu ska ja drömma mig bort lite till innan ja måste plugga lite mer...

RSS 2.0