återkommer

Ingen motivation, ingen ork, ingen lust till att skriva.... återkommer!


Trött

Nyss hemkommen från gitarrkursen.

E så trött i hela kroppen, det värker. Dagarna är fulla av tunga, långa, djupa, hetsiga, lärorika och intressanta diskussioner, det tar. Folks rätta jag börjar synas. Igår testades vårt öppna klimat i arbetslaget som vi pratat så mycket om att vi ska ha, va lite stelt imorse men kändes sedan betydligt bättre än igår, ibland behövs luften rensas. Det behövs, men det tar.... Diskuterat inskolning och föräldramöte in i varje minsta detalj nu två dra i rad och ändå är vi inte klara...
Imorgon blir det ett break i detta då vi ska ut och askultera på olika förskolor som öppnat senaste tiden. Blir skoj att få se hur de löst alltsammans samtidigt som det känns vi behöver all tid vi kan få till att fortsätta våra diskussioner. Men nya krafter på fredag.

Har avbokat passet ja och Camilla skulle gå på imorgon. Känner att ja behöver komma hem från jobbet imorgon och bara vara, inte stressa iväg snabbt igen. Måste lyssna på min kropp!

Nu blir det soffan framför tvn resten av kvällen! Det är jag värd!

4 år

4 år, tänk så fort tiden går, älskar dig!


Iskallt ute idag, termometern visar -0,6..... brrr....
Är inte reda för kylan, inte än. Vill ha värme och sol, men så mycket som jag fått det detta år så ska ja nog inte klaga, bara bita ihop och inse verkligheten! Har ni med kyla hos er??

Helgen

Har haft bror min på besök hela helgen. Har vart underbart, få ses och rå om varandra!

I lö blev det en sväng till IKEA i Västerås. Köpte en hel del men måste säga att jag inte gillade deras IKEA speciellt mycket. Betydligt sämre än Kalmars. Annars har vi mest hängt, ätit en massa god mat och kollat runt lite på stan.

Hoppas på flera härliga helger!


Imorgon jobb igen. Imorgon får vi komma in på vår nya förskola. Är inte helt klart ännu men byggjobbarna har lovat att vi ska få tillgång tillnått rum iaf, spännande värre! Kommer kännas mer på riktigt nu när vi får tillgång till våra härliga lokaler!!

Kramar

Regn?!

Om man kan vrida ur ALLA kläder när man cyklat hem från jobbet betyder det att det regnat rätt rejält. Sista biten gjorde det riktigt ont på mig av de hårda vattendropparna! Vart tog det fina vädret vägen??


Drömde om Mae Nam på Koh Samui i natt. Om vår favvo restaurang och alla underbara människor där. Som ja längtar tillbaka. Blev t.o.m. "tvungen" att ha min Thai byxor idag :) Vill ha sol och värme nu!!!

Snart dags för idol och sen säsongspremiär för Greys!

Ha en bra kväll!!

Ciao

RSS 2.0