Love

Kan man något annat än att bara älska Lars Eriksson i Idol??!!
Tror inte det va?!

Frost och myggbett, är det möjligt?

Fått ett myggbett på foten i natt, vet inte riktigt vad ja ska ta mig till, kliar som ja vet inte vad....ahhh

Kallt och frost utanför fönstret. Termometern visar 0,8. brrr... känner mig inte redo ännu för att klä på mig tjocka vinterkläder, vill inte att den redan ska komma. Kanske blir bättre under dagen. Men en mössa får det nog bli iaf på mitt blöta hår. men vinterjackan lämnar ja hemma!

Är det möjligt att myggen lever fortfarande trots att det e så kallt ute???


Underbar höstdag!



Vilken underbar dag det är idag. Visst blåser det en hel del, men solen varmen gott.
Inte ett moln så långt ögat kan nå! En härlig promenad blev det i det vackra vädret!!

Helg... igen..

Tänk att det redan är helg igen. Denna vecka har helt enkelt sprungit bort. Kanske för att den vart fullspeckad av grejs. Idag fick vi reda på vilka vi ska jobba i samma arbetslag som och även vilka barn vi ska ha. Ska jobba tillsammans med 5 andra på en hemvist med 30 st 1:åringar... en utmaning jag ser fram emot!

Nu e d som sagt helg och ja ska bara ta hand om mig själv. Äta gott, träna och läsa en bra bok. Älskar att läsa och har inte hunnit det nu sen jag börja jobba så abstinensen börjar krypa sig fram...


Trevligt helg!


Trött... och det är bara måndag

Just hemkommer från en föreläsning i Pedagogisk dokumentation. Riktigt intressant, men känns som ja har en hel del "kött på benen" redan då jag läst en kurs i Reggio Emilia filosofin. Men tåls alltid att höras igen, och speciellt med dem man ska jobba med så samma tänk går hos oss alla. Har vart en lång dag idag iaf. Började halv nio i morse och just hemkommen nu, med bara en liten paus så ja hann hem och äta i stort sett. Riktigt trött nu och med tanke på att resten av veckan ser likadan ut, på torsdag inte ens nån tid till att äta, kan jag bara undra hur trött jag kommer vara på fredag kväll...

Imorgon ska vi iaf till Västerås på em och besöka en Reggio Emilia förskola. Ska bli sjukt skoj. Kommer nog bli att jag jämför en hel del med Trollet nere i Kalmar. Spännande spännande...

Nu blir det till att varva ner lite och sen väntar sängen. E säker på att jag kommer somna gott :)

Ciao

Helg!

Äntligen helg! Har varit en roligg, spännande, intressant och tung första vecka. En massa tankar och funderingar har väckts. Är verkligen ett privilegie att få denna möjlighet! Men som sagt, skönt att ha lite helg nu, kunna samla ny kraft! Känns som att det kommer bli riktigt bra detta. En massa härliga människor som jag får möjlighet att jobba och utvecklas tillsammans med.


Fick just ett mail från Ryanair ang vår resa till London. Flygtiderna har blivit ändrade, på hemvägen, så istället för att åka från London vid 6,30 på morgonen går nu flyget 17, 40 ist. En hel dag extra att njuta av, kan det bli bättre!? Hoppas bara ja får ledigt från jobbet....

Ha en underbar helg allesammans!

Kramar

2

2 dagar gjorda på nya jobbet. Känns riktigt bra! Längtar tills bygget är färdigt nu och vi får börja arbeta med barnen. Känns lite som man kommit tillbaka till skolan med att sitta och lyssna, diskutera i smågrupper och sedan "redovisa" för dem andra. Men är skoj att vi får denna tid till att jobba ihop oss som en grupp. Behövs verkligen när allt annat är nytt. Dagarna springer iväg. Och att få äta hotellmat varje dag i 3-4 veckor är inget man ska klaga på :)

2 till rum tapetserade. Nu är hela nerevåningen klar.

2 rum kvar för tapetsering här uppe. Sen är hela lägenheten klar. Blir en stor stor skillnad mot när vi flyttade in, känns toppen!

Söndag

Grattis älskling på din 25-års dag!

Söndag idag.
Martin fyller år.
Sista lediga dagen innan jobbet drar igång.

Nytt kapitel i mitt liv börjar imorgon igen...spännande..

Njut av det sista lediga nu innan jobb/skola börjar igen...

Ciao

Lördag

Idag fyller pappa år, GRATTIS!!!
Om ett par timmar kommer både min familj och Martins familj hit för att fira Martin som fyller år imorgon.
Lite skoj att de fyller år dagarna efter varandra :)

Nu ska jag äta lite frukost, magen skriker efter mat.
Sen blir det en sväng på stan för att fixa det sista.... Brukar inte va ute i sista sekunden men ibland blir det så....

Ha en bra dag!

Klassfest?!

Fick detta brev idag i brevlådan. Inbjudan till klassåterträff, 10 år sen man slutade 9:an. Shit så fort tiden går.



Frågan är ju bara om man ska gå på den eller ej... hmmm får fundera vidare ett tag...

Nu händer det grejer

2:a rummet klart, köket..... Älskar verkligen dessa tapeter!



På måndag ska tapetseraren börja med vardagsrum och hall nere!



Hade rätt i mina gissningar.. inget mer bostadslån :)





Hmmm?!

imorgon smäller det

Lite kryptiskt kanske?!
Betyder det att nycklarna ska lämnas och vi blir av med lägenheten helt och hållet idag??

Allt om inget!

Så sjukt skoj det va med gitarren igår. Känns som det bara blir roligare och roligare ju säkrare man blir på de olika ackorden. Suttit och spelat en hel del idag, både sånt vi fått lära oss på kursen och andra sånger längre fram i boken! Skit skoj!!!

Köket e påbörjat idag... Martin har fått ett månadsvick... allt ordnar upp sig! :)

Snart helg igen, veckorna springer iväg. Sjukt att vi bott här i 6 veckor imorgon...




Julen

Har kommit på mig själv med att längta till julen, en massa.
Få julpynta, ha en massa tända jus, handla julklappar
och bara vara med de man tycker om.
3,5 månad kvar...

Länge sen

Länge sen nu. Vet inte riktigt varför, har väl inte haft nått att skriva och ingen direkt lust antar jag!

Allt rullar på här uppe i Eskilstuna iaf. Sista veckan ledig nu innan jobbet drar igång, ska njuta extra mycket!

Va i Örebro i lö och hälsade på Katta och hennes familj. Helt underbar dag hade vi, trots det ihållande regnet! Så stora Elsa och Signe blivit och så söta! Får se till att träffas snart igen!

Nu ska ja ner i tvättstugan innan det börjar en mass bra serier på tvn! ;)

Ha en bra dag!

Kramar

Vår nya sovrumstapet!

Denna tapet har vi fått i vårt sovrum nu!  :)



Gitarren!

Igår började gitarrkursen jag ska gå. 2 timmar varje onsdag i åtta veckor. Det va verkligen skitskoj! 5 av oss som ska börja på nya delen va där och det kändes som det kommer bli riktigt bra på jobbet med sen! E så taggad att börja jobba nu! Börjar bli lite segt att bara gå hemma...

Kanske får sätta mig och spela lite sen, fick en "läxa" till nästa ons!


En ko

Hittade denna roliga faktauppsats hos Junitjej när jag tittade in hos henne igår. Som jag skrattade. Helt klart klockren!

Nu har han börjat!

Fick min tand fixad igår vilket va skönt. Däremot ilar det en amssa i den nu men förhoppningsvis försvinner det snart!

Blev väckt imorse av att målarkillen stod utanför och fråga om han fick komma in och börja tapetsera, SJÄLVKLART sa jag! Så nu har han börjat med vårat sovrum. imorgon kommer tapeterna. Toppenbra! Efter imorgon dröjer det tills nästa veckan innan han kommer igen. Men känns gött att det e  påbörjat nu iaf. Ska bli så sjukt skönt att få allt omtapetserat och fixa iordning här till ett riktigt hem, längtar!

Annars har d vart en sjukt slö dag. Va nere på stan en sväng annars legat och kollat film.

Ciao

VA?!?!

Vad fasiken e detta för skit???

"Hej Lina! Jag ordnar ett arbetsgivarintyg till dig. Däremot när det gäller skriftligt omdöme har jag svårt att göra en sådan bedömning. Det krävs ett minimun av ett halvår sammanhängande för att jag ska kunna göra det."

Blir man upprörd eller vad??

Helgen!

I fr åkte jag och Vean in till Sthlm (kan knappt beskriva hur skönt det var att bara ha en timme dit mot sex timmar). Vi va en sväng på tatueringsmässan och sen en snabbis i lite affärer innan det blev mat på Kungshallen. Sen bar det av till Nynäs där ja spenderade min lördag med familjen. Utgång på kvällen med förfest hos Simon. Va riktigt trevligt, länge sen sist. Blev en sväng till Telegrafen med, träffade några gamla vänner av olika slag. Tyvärr slutade intye kvällen mest exemplariskt då jag fick en flaska mot ena framtanden så den gick sönder. En riktigt olyckshändelse.... typiskt....
Igår åkte ja in till sthlm igen för att umgås med Åsa, blev en liten sväng på stan då med och sen åt vi lite på taco bar innan mitt tåg gick hem till Eskilstuna igen. En underbar helg med en massa människor jag tycker om!

Imorse ringde klockan redan vid åtta då jag gick upp och ringde tandläkaren och sen försäkringsbolaget. Så i em blir det en sväng till tandis, jag som inte är sådär jätteförtjust i dem.. skulle behöva boka en "vanlig" tid för undersökning med... men det får komma senare, en sak i taget! Ska bli skönt att få tanden fixad iaf, känner mig inte speciellt snygg med en trasig tand!

Ha en underbar dag!

1:a september idag, innebär det att hösten är här på riktigt då?? Känns som det!

Ciao


RSS 2.0