jobb...

Vart så sjukt segt på jobbet idag. Va bara en kille som kom. Hoppas verkligen det inte blir fler så sega dar när ja ska jobba så mycket nu... idag, tis, tors, lö, sö, må, tis....

Måndag

Ny vecka, nya tag!! Denna vecka ska jag verkligen komma igång ordentligt med träning och mat! Att röra på sig minst 5ggr i veckan blir ett måste, och inte käka en massa skräp! Motivationen är stark!! Ska börja nu med en långpromenad med Anna B!

Karlskrona

En sak är iaf säker, jag ska ALDRIG flytta till Karlskrona!! Fy faan vilken tråkig stad..vissa hus såg ut som det var i nån öststat vi befann oss. Karlskrona är helt klart överskattat. Jag betvivlar inte att de har en underbar kust, den är säkert vacker. Men centrum...nee tack! Tur iaf att vi åkte kustvägen ner från Kalmar, kom ner till många rikitgt fina hamnar, mysigt värre!!

                                         

snart..

8 veckor har gått....4 kvar....lite panik måste erkännas..snart börjar skolan igen, sommarlovet ser sina sista veckor och det känns som man inte gjort ett skit. Visst, det kanske egentligen inte är riktigt hela sanningen. Har vart borta en massa, Kreta, Nynäs, Växjö, besök av Vean och familj, Kolmården...ska till Nynäs sen igen ochh gotland och även till Riga så visst har jag gjort saker. Sen har jag ju även jobbat en massa... Men det är just de här sommarsakerna som man brukar göra, grilla, spela kubb, bada sitta och dricka vin på balkongen...det är dessa saker man kommer ångra när man sitter där i höstmörkret och längtar till sommaren. Jäkla regnande, skyller på det! Men igår bestämde jag och Anna att det blir en sväng till Karlskrona idag, kände att vi måste utnyttja alla lediga dagar som är kvar denna sommar!!

Dagens kommentar

Jag och Anna står utanför maxi och väntar på Martin. På bänken bredvid sitter det ett gäng killar i 14 års ålders. De sitter och diskuterar och plötsligt kläcker den ena ur sig högt och tydligt  "Men FAN e ju ändå ingen svordom!" Varpå jag och Anna brister ut i ett asgarv :)

Kolmården

Jag, Anna B och Linda va på roadtrip i onsdags. Vi va på kolmården hela dan. Skit mysigt var det och vi hade sån sjukt tur med vädret. Kom en skur när vi var nånstans vid västervik men sen klarade vi oss fårn regnet hela dan...va nästan lite varmt...ja vet..när det äntligen är sol får man inte klaga men ibland blir det så ändå.. När vi satt och fikade på nån rastplats mitt ute i nowhere körde det upp en bil brevid oss, tro det elelr ej så kände anna tjejen i bilen, en gamal kompis hemifrån skåne... Och när vi satt och åt inne på kolmården visade det sig att de som satt på andra sidan borden var från Nynäs, ibland e världen liten :)

Fulaste artistnamnet: Tampong tomtarna
Längsta skrattet: I kön upp till Safariparken..dragläget...
Dagens gråt: I kön upp till Safariparken...dragläget.... Linda skrattade faktiskt så att hon grät
Sjukaste: Killarna i bilen framför på vägen hem så vände sig om och tog kort på oss...inte lätt att va så snygga alltså ;)

Lite kort från dagen

                                       
                                   
                                             

Synd att man inte hann ta så bra kort inne på delfinariet..e ju annars mina favvosar :)

Säg att du älskar mig

Bara skakar i hela kroppen av ilska. Hur faaan får det egentligen gå till?! Har just sett filmen  "Säg att du älskar mig". Filmen handlar om en tonårstjej som blir våldtagen..men hon har haft sex med flera killar så hon tror  inte att någon ska tro på henne om hon berättar, men hennes kompis försöker få henne att berätta ändå. Är inte så konstigt att hon inte tror att nån ska tro på henne, hur många våldtäktsmän blir egentligen dömda i Sverige idag?! Alldeles för få! Sen är det alltid offret som ska anpassa sig, blir så jäkla arg!! fy faan!!
    Rekomenderar filmen varmt, men var berädda på att mycket känslor uppkommer!

Aja, dax att försöka lugna ner sig så det finns en möjlighet till att kunna sova nått i natt.

Natti natti



mobil

Igår beställde ja ny mobil, en Nokia N76!! Dyr men fin..och jag e ju lite så att är det nått jag verkligen vill ha så tar jag mig råd även om jag egentligen inte har det. Så det var så det fick bli! Nu är det bara och vänta på leveransen...


Va på studentpuben och åt igår. Va gott och trevligt. Innan vi skulle gå in hörde jag nån som ropade "Liina". Då var det Christos från jobbet, de hade svensexa för en kompis och efter att ha fått höra allt skoj de skulle göra tyckte han att jag skulle få se brudgummen..jag kan lova er alla, det var ingen vacker syn! Men fasiken vad skoj de hade! Ska bli kul att få höra hur allt gått för dem :)


Snart dax att gå och träna lite, ska bli grymt skönt, va ett tag sen sist..


??

sommar = inget bloggande??

Besök

Har haft besök av familjen sen i tisdags. Har vart jättemysigt. I går va vi på öland hela dan, va nere vid långe Jan och på Eketorp, sol men en massa blåst. Höll nästan på att blåsa bort när vi skulle äta lunch i Mörbylånga. Idag va vi på Kalmar läns museum och sen tog vi en sväng på stan. När familjen åkt kom Martins mor, bror och moster med man över på en fika. Mysigt det med men nu har det varit skönt att va själva en stund innan morgondagen och ännu ett 23 timmars arbetspass väntar.

På lördag blir det grillning om vädret tillåter. Mia är på besök i stan så ska bli skoj att ses!!

Nu ska Simon flytta tillbaka till Nynäs... känns lite trisst, hade vant mig vid att äntligen ha en familjemedlem nära igen.. men men... kan förstå honom...

Bye bye

Nytt

                                   Köpt nya tallrikar idag. Fina va?! :)

image55


Dax att göra sig färdig för fest!!

noll

ska strax åka till jobbet...motivation noll..orkar verkligen inte...är bara att bita ihop och hoppas de närmaste 23 timmarna går snabbt...

Smärta

Hemkommer igen från Växjö är ja nu. Har haft det underbart skönt och mysigt. Men fy fasiken vad ont jag har  min kropp, rygg, armar och lår..helt sjukt.. Smärtan kommer från i tisdagskväll när jag tänkte jag skulle vara snäll mot min kusin och åka vattenskidor med henne. Va nog över 5 år sen sist så hade lite problem att komma upp, men sen måste jag ändå få säga att det gick hyfsat. Åkte en bra bit i vågorna..tungt var det. Efter ett tag kom vågor som inte riktigt gjorde som jag ville så då föll jag pladask ner i vattnet. Oj så hårt vatten kan vara alltså :) efter det var jag helt slut i armarna och benen så orkade inte ta mig upp igen utan fick klättra upp i båten och åka båt tillbaka till land..lite förlust kanske det kändes som men orkade verkligen inte mer. Igår hade smärtan redan börjat komma men idag är det värre än någonsin..vaknade flera ggr i natt med av att det gjorde sjukt ont när jag rörde mig.. detta måste bara betyda en sak : Lina MÅSTE börja träna mer!


Världen...

Vart är världen påväg egentligen?? Vad händer med vår jord, naturkatastrofer till höger och vänster, terrorattacker här och där... Måste göra nått detta. Ingen kan gör allt men alla kan göra något!  

Imorgon är det ny vecka igen. Ny vecka och nya tag. Har gått rätt bra med mitt nya nyttigare liv denna vecka som varit, hoppas på att nästa blir ännu bättre, måste bara komma igång med att träna ordentligt också. Hoppas ja ser nått resultat snart..då kommer det vara lättare att fortsätta...


Regn

Fy fasiken vad det regnar, e så sjukt trött på detta nu! Idag är det 3 veckor sen vi kom hem från Kreta och inte en enda dag har det varit blå himel med sol. Visst har jag väl skymtat solen bakom molnen nångång men ändå! Undrar verkligen när solen hade tänkt att komma fram, saknar den ju så!

Om en stund kommer Vean på besök en sväng. Ska bli skitskoj, synd bara att det inte blir så länge! Men lite är ju alltid bättre än inget!

Har bokat biljetter till Växjö nu me. Åker på tisdag för att hälsa på kusinerna, moster och Tom. Morfar och Berit är visst också på besök där då.

Undrar verkligen hur hösten kommer se ut, för att inte prata om nästa vår. Undra hur mycket jag kommer få jobba i höst och hur jag ska göra med CSN..vill ju inte ha dem flåsande i nacken för att ja tjänat för mycket. Men e klart ja inte kommer tacka nej till jobb, hellre jobba, få erfarenhet, tjäna pengar och kanske ha möjlighet att jobba där i vår än att få mer lån från CSN!! Kommer bli många sömnlösa nätter framöver då tankarna kommer att jobba för fullt...

Usch!

Hur svinkallt kan det egentligen vara i havet, fattar inte!! Höll ju på att förfrysa varenda liten kroppsdel både igår och idag! Två saker är säkra, mer sol och varmare vatten innan jag tar nästa dopp!

RSS 2.0