Varma mackor
E så ofta folk klagar på att det är så tråkigt att laga mat, att man inte vet vad man ska laga...
Så tänkte ja skulle börja lägga ut lite recept här på sånt ja äter, så kanske nån av er får en ide nångång. Ni får gärna också kommentera med egna recept, behövs alltid! Kommer säkert bli en väldans blandning på recepten, allt från lite krångligare mat till otroligt lätt, kanske sånt man "glömt" bort att man faktiskt kan äta...
Varma mackor (2 olika)
Formbröd (vi tog fiberrost)
Smör
Köttfärs
Salt, peppar
Grillkrydda
Ananas
Tomat
Ost
Oregano
Formbröd
Ketchup
Köttfärs
Salt, peppar
Grillkrydda
Paprikasallad i burk
Ost
Oregano
Stek köttfärsen och ha på kryddorna (salt, pappar och grillkrydda). Lägg formbröden på en plåt med bakplåtspapper (så många du vill ha). Bred på smör eller ketchup. Lägg på köttfärsen. Ovanpå köttfärsen lägger du sedan ananas och tomat eller paprikasallad. Avsluta med att lägga ost och oregano överst. Sätt in i mitten av ugnen, 225 grader i 10-15 min. Klart.
Vi brukar alltid ha lite dressning till. Igår hade vi vanlig creme fraishe.

Vill ni ha fler tips på mat och bakningning, gå gärna in på Veans nystartade matblogg:
www.vean.blogg.se
Ciao
Så tänkte ja skulle börja lägga ut lite recept här på sånt ja äter, så kanske nån av er får en ide nångång. Ni får gärna också kommentera med egna recept, behövs alltid! Kommer säkert bli en väldans blandning på recepten, allt från lite krångligare mat till otroligt lätt, kanske sånt man "glömt" bort att man faktiskt kan äta...
Varma mackor (2 olika)
Formbröd (vi tog fiberrost)
Smör
Köttfärs
Salt, peppar
Grillkrydda
Ananas
Tomat
Ost
Oregano
Formbröd
Ketchup
Köttfärs
Salt, peppar
Grillkrydda
Paprikasallad i burk
Ost
Oregano
Stek köttfärsen och ha på kryddorna (salt, pappar och grillkrydda). Lägg formbröden på en plåt med bakplåtspapper (så många du vill ha). Bred på smör eller ketchup. Lägg på köttfärsen. Ovanpå köttfärsen lägger du sedan ananas och tomat eller paprikasallad. Avsluta med att lägga ost och oregano överst. Sätt in i mitten av ugnen, 225 grader i 10-15 min. Klart.
Vi brukar alltid ha lite dressning till. Igår hade vi vanlig creme fraishe.

Vill ni ha fler tips på mat och bakningning, gå gärna in på Veans nystartade matblogg:
www.vean.blogg.se
Ciao
Kommentarer
Trackback