Pa vagarna

Idag har vi hyrt motorcykel och kort runt pa vagarna har pa Koh Lanta. Va verkligen ett perfekt stalle att kora pa for oss som ar nyborjare. Finns en vag runt on och tva som korsar on. Knappt nagon trafik alls, forutom nar man kom in till Saladan. Sa himla skoj det var att kora!!

Skulle besoka svenska skolan idag ju. Va inte alldeles latt att hitta dit, borjade vid 10 imorse, fragade folk pa resebyraer men ingen verka veta.....eller alla trodde de visste, problemet va bara att den ena sa at hoger, sa akte vi ditat, da sa nagon dar at vanster.. tillslut kom vi iaf fram, t.o.m i tid... ca 12.40..... Egentligen borde denna vag tagit oss typ 10 min att kora...

Sen korde vi ner till The old village at och lunch. Mysigt men inte sa mycket att se. Vi trodde nog det skulle vara mer eftersom de ordnar resor dit...

Nu e vi tillbaka i var bungalow och det ar dags for ett dopp i poolen... simmade forresten i pooolen imorse innan frukost..hur harligt som helst!!!

Ciao

Kommentarer
Postat av: Anna

Bara ordet pool får mig att bli avundsjuk på er resa. Det är nästan så att man inte vill läsa om era utflykter för det börjar bli outhärdligt att inte få sol, värme och bad!! :) Imorrn, sista arbetsdagen sedan lite ledigt. Ska bli skönt!! Ha det nice, fast det har ni ju redan...hmm!! ;)
Kram kram

2008-03-19 @ 21:11:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0