Thailand - Bangkok 12 feb-08

Halloj!!

Nu e vi i Bangkok. Flygresan gick bara bra, fram till vi kom over Indien var det en lugn resa, sen hande allt samtidigt. Det blev en massa luftgropar sa piloten tande baltesskylten, en gubbe dackar sa flyvardinnan far hjalpa han pa med baltet och ett litet barn spyr en massa.... Sen bev det aterigen en lugn resa. Dock kunde jag inte sova, lyckades vila i kanske 1 timme, sen var det komediserier och tvspel som gallde, skitskoj!! E dock lite trott nu sa blir nog en tidig kvall idag.

Nar vi kom ut fran flygplatsen i Bangkok trodde vi nastan vi skulle svimma, vilken hatta som slog emot oss, 31 grader varm och en luftfuktighet som ar svar att beskriva. Hade ju hort att det skulle vara sa, men hade anda inte riktigt forstatt markte jag ganska snart. Svetten rinner utan att man behover anstranga sig, ett bad skulle vara riktigt najs!!

Taxi resan till hotellet var med en upplevelse, taxichafforen fick stanna 3 ggr och fraga efter vagen. En massa trafik var det och det tog lang tid. Trotta och hungriga blev vi snart ganska otaliga, men tillslut kom vi fram. Rummet var ju inte det basta men anda helt ok, kan ju inte begara allt for mycket nar man bara betalat ca 80 kr var. Men imorgon blir det ut och leta nytt for kommande tva natter.

Mat har vi hunnit fa i oss pa Koh San Road, Pad Thai blev det till middag, mycket gott for endast 20 bath (ca 5kr)!!

Ha det bra allesammans!!

KRAMAR

Kommentarer
Postat av: Linda

Lina, va skönt att höra att resan gick bra, trots spysjuka ungar och gubbar =) Låter som att ni kommer få en underbar resa iaf, och 31 grader klagar man ju inte på. Då får du passa på att leva ut ditt element ordentligt nu då, ditt lilla vattenodjur =P Ta hand om er och hälsa Mia så mkt!! Kramar

2008-02-12 @ 21:44:50
URL: http://paerlan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0