fixarmänniskorna...

Det verkar vara så här att om det ska komma nån "fixarmänniska" till en så ringer de hur tidigt som helst. Först var det ju städet som ringde 7.08 och va här 7.45, och idag ringde kakelgubben 7.40 och va här bara några minuter senare.Nu är det iaf klart och vi har fått 5 nya kakelplattor i duschen och 1 i köket. Nu är det bara tapeterna vi väntar på, och så då toadörren... Fattar inte det, HUR kan en besiktning av lägenheten gå igenom när det fattas en toadörr?? Men den som väntar på nått gott... ; )

Kommentarer
Postat av: TIPS!!

TIPS!!

Jag brukar inte vara så mycket för reklam.men, den här sidan är faktiskt riktigt bra. Det är som ett litet extrajobb för att kunna shoppa och gå på bio. Du samlar ihop 400 poäng och du kan gå på bio. Du samlar ihop 1000 poäng och du kan shoppa för 300 kr och så vidare.. Och poängen är busenkla att samla, Antingen värvar du medlemmar, eller så tar du del av deras erbjudanden. Eller tävlar och får poäng. Det är inte ens jobbigt. Så. Om ni kopierar den här länken:

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=64360så får ni 75 extra poäng. Och såklart får jag poäng också.

2008-08-12 @ 10:49:21
Postat av: Anna

Ja, de är allt morgonpigga de där hantverkarna... Det ska nog bli det nya talesättet jag ska använda mig av; den som väntar på något gott, väntar på en toadörr!! Hahahahaha!!

2008-08-12 @ 11:31:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0