Phuket

Har vart i Phuket sen i lordags. Till skillnad fran de andra stallerna vi varit pa fanns har inga rumsraggare varken pa baten eller pa kajen. Fick tag pa en minibuss och landade tillslut pa Karon guesthouse, pa Karon beach. Ar ett mysigt stalle vi bor pa sa vi beslutade oss for att stanna dar hela tiden vi ar i Phuket.

Sanden pa Karon beach kanns som sno och den later som man gnuggar 2 frigolitbitar mot varanda, mycket speciell kansla. Har spenderat 3 dagar pa stranden, mycket harligt.

I so va vi pa Thaiboxning i Patong. Va skoj. Roligast ar ritualerna innan match sen sen hora hur local beter sig. Helt vilda, bara skrek och hejade. Va ganska lugna matcher, bara tva som blodde och en som inte fixa att stalla sig upp igen. Trodde det skulle va varre med tanke pa att sa gott som allt ar tilllatet. En blandning av boxning, brottning och karate skulle man kunna saga...

I ma va d  daligt vader sa vi akte in till Phuket stad. Tog en lokalbuss, va en lastbil ombyggd med saten pa flaket. Sjukt billigt, betalde 30 bath (ca 6kr) och resan va ca 2 mil lang och tog over 1 timme. VA inne i tva olika kopcenter, ett dyrt dar det bara va en massa turister och ett billigare och inte lika fint dar turister och local blandades. Gick pa bio pa kvallen inne i Phuket stad. Sag en thailandsk film med engelsk text. Den hette typ " summer time" pa engelska. Va riktigt daliga skadisar och dalig kvalite pa filmen men va skoj att se anda. De local som va dar skrattde en massa men sa skoj va den anda inte.... Va billigt med bio ocksa, ca 20 kr....

Igar kvall va vi ute i Patong. Kvallen blev tillslut bra. Blev lite negativa nar det bara va en massa thaitjejer och gamla vasterlandska man overallt.. och overallt va d strippshower. Satt pa en pub, formodligen den enda utan, och sen hittade vi typ den enda puben med local people, sa vi stannade dar. Hade skitskoj! Klockan gick fort och nar vi tittade till pa den va hon 4 pa morgonen sa vi beslutade att aka hem. Det som ar sa sjukt ar att de har oppet sa lange de har kunder.

Imorse blev det lite sovmorgon innan vi gav oss ivag till stranden igen.

Forstar nu att folk som bara varit i Phuket tidigare och som kommer till Koh Lipe tycker att det ar paradiset dar...
Ar det en sak som ar saker sa ar det att jag aldrig kommer atervanda till Phuket... Skoj att sett allt som alla sett nar de "alskar" Thailand, synd bara att det finns sa mycket annat, som verkligen ar thailand till skillnad fran denna turisthala! (inte sa positv till Phuket kanske....)

Inte manga dagar kvar nu innan vi aker upp till Bangkok sa kanner att ja maste passa pa att sola och bada sa mycket som mojligt!

Kramar


Kommentarer
Postat av: Anna

Den där solbrännan behöver du inte slipa på mer nu, för då kan du lätt veta att jag inte kommer gå närmre än 3 meter ifrån dig utomhus....bara så att du vet!! :)
Om du undrar varför jag skriver ett inlägg vid den här tiden, 01.47, så är det för att jag inte kan sova...uscha!!
Hörs å ses snart! kram kram

2008-04-03 @ 01:47:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0