Helgen

Helgen har varit helt fantastisk med ett litet inslag av arghet.

I lö vart det lunch på stan med Vickan, riktigt trevligt! En sväng på stan, att kolla kläder när man inte har några pengar alls är att få sig själv att må dåligt.. åhh så mycket fint att köpa!

Efter stan blev det maxi för att möta upp Anna och handla till kvällen. När vi tagit en promenad i solen hem till mig så tänkte vi passa på att utnyttja det fina vädret genom att köpa glass och sätta oss ute. När vi kommer till till parkeringen märker vi att några idioter kastat sten i Annas bils bakruta... Ett STORT hål, glassplitter i HELA bilen och stenen låg framme under ratten. Vi ringer polisen. Det visar sig att det är ett 20-tal bilar som blivit förstörda runt kungsgårdsvägen här i Kalmar under natten och när vi påpekar att det finns blod på vissa av glasbitarna blir polisen intresserade, de kommer förbi och tar med sig glasbitarna med blod. Inte så jätte smart att lämna blodspår efter sig kanske om man inte vill åka fast. Det blir till att fixa bilen sen och dammuga innan vi lagar mat, tacopaj, svin gott!! Hinner även med att fixa Maries hår till balen hon och Johan ska gå på medan äventyret med bilen och polisen pågår. Blev riktigt fint och de va så vackra när de gav sig iväg till balen.

Idag har det blitt fika på stan och sen ikea. En mycket trevlig dag med mycket snack och skratt. Kanske att vi tar en cykletur till Ljungby i sommar, skulle va ett festligt äventyr.

Handlade lite svart lasyr på ikea, så i veckan blir det nog till att börja med köksmöblerna, skoj och spännande...

Har ju vart så underbart väder i helgen med, sol och blå himmel. Hoppas verkligen det fortsätter nu, ingen mer kyla och inget mer regn.. ok?!

Har börjat söka jobb till hösten nu med... kanske blir flytt.. vem vet... återkommer...

Ciao

Kommentarer
Postat av: Marie

Vi börjar med Öland, sen Ljungby! Tack för all hjälp med förberedelserna! kram

2008-04-20 @ 19:42:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0