Regn

Fy fasiken vad det regnar, e så sjukt trött på detta nu! Idag är det 3 veckor sen vi kom hem från Kreta och inte en enda dag har det varit blå himel med sol. Visst har jag väl skymtat solen bakom molnen nångång men ändå! Undrar verkligen när solen hade tänkt att komma fram, saknar den ju så!

Om en stund kommer Vean på besök en sväng. Ska bli skitskoj, synd bara att det inte blir så länge! Men lite är ju alltid bättre än inget!

Har bokat biljetter till Växjö nu me. Åker på tisdag för att hälsa på kusinerna, moster och Tom. Morfar och Berit är visst också på besök där då.

Undrar verkligen hur hösten kommer se ut, för att inte prata om nästa vår. Undra hur mycket jag kommer få jobba i höst och hur jag ska göra med CSN..vill ju inte ha dem flåsande i nacken för att ja tjänat för mycket. Men e klart ja inte kommer tacka nej till jobb, hellre jobba, få erfarenhet, tjäna pengar och kanske ha möjlighet att jobba där i vår än att få mer lån från CSN!! Kommer bli många sömnlösa nätter framöver då tankarna kommer att jobba för fullt...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0