Ny vecka....

Igar fick ja mssage pa stranden. Tog den som hette Huvud, nacke och rygg men fick aven, ben, armar och ansikte maserat. Va mycket skont. En timme for ca 60 SEK. Skitbra!!

Forstar inte en sak. Hur svart kan det vara for restaurangerna att bli klara med tva matratter samtidigt?? I 95 % av vara middagar far en av oss maten ganska langt fore den andra... Hur kul ar det att sitta dar och ata "sjalv"?? Som tur ar ar det inte sa pa var favvorestaurang iaf.

Va dar igar igen och at. Helt plotsligt borjat det osa ner regn, aska och blixtra. De flyttar snabbt in borden langre och langre in i restaurangen. Tillsist sitter vi uppe pa scenen. Riktigt mysigt, blev sa gemytligt. Nar vi ska ga hem nar restaurangen stangt och det slutat regna har vi sallskap med en av de som jobbar dar. Augn hette han och kom fran Burma. Vi trodde han va typ 20 men visade sig visst att han va 26 ar. Han ar har i Thailand for att jobba ihop pengar som han skickar hem till sin mor och bror i Burma. Han jobbar varje dag mellan 9-22. En gang i manaden har han ledigt typ ons - so. For allt detta jobb tjanar han 5000 bath vilket ar ungefar 1100 SEK. Stor skillnad pa arbetsforhallandena har alltsa mot i Sverige.... Han bor i en liten lght pa ca 12 kvadrat med 2 andra kompisar. Det enda de har i lghten ar tydligen, en micro, flakt och strykbrada med strykjarn... Spannande att hora hur det ar har nere, man blir lite chockad....

Idag ar forsta dagen inget regn kommer ner pa 8 dagar, underbart. Alltsa en massa sol och bad idag.

Efter middagen idag ska vi nog spela biljard, blir skoj!

KRAMAR

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0