Hua Hin 13/2

Nar vi lagt och funderade igar kom vi fram till att Bangkok just for tillfallet inte var natt for oss, alldeles for varmt och kletigt for att ga runt i en storstad, sa bestamde vi oss for att aka soder over ner till Hua Hin. (Kommer ju hinna tillbaka till Bangkok flera ganger under resans tid.) Tog taget i morse, det enda som fanns var 3 klass biljetter men det var riktigt ok, dock tog det over 5,5 timme istallet for de 3,40 som stod pa biljetten.

Har hittat ett jatte fint guest house har i Hua Hin med utsikt over havet fran vart ena fonster. Sa har stannar vi i tva natter. Ar en jattemysig stad. E dock lite for turistiskt, Vissa skyltar ar pa svenska andra pa finska osv. Hade aven last tidigare att Mc Donald inte fanns i Thailand, men bade i Bangkok och har i Hua Hin finns bade Donken och Burger King. Vi haller oss dock till den goda thailandska maten.

Kunde knappt inte sova natt i natt heller, va sa sjukt s\varmt och svettigt, men tillslut blev det val ungefar 1,5 timmes somn. Under 2 timmars somn pa 2 natter borjar kannas sa hoppas verkligen att ja kan somna ordentligt ikvall.

I morse nar vi gjorde oss klara horde vi hur regnet oste ner utanfor fonstret, formodligen darfor det var sa varmt igar, kanns mycket battre idag!!

Nu ska vi snart ga och ta ett dopp i havet, ska bli underbart skont, far hoppas det ar varmt bara!!

Glomde sladden till kameran idag men nasta gang ska ja lagga ut lite kort!!

Ciao

Hoppas det gar bra att lasa trots att vissa bokstaver inte blir som de brukar ; )

Kommentarer
Postat av: Åsa

Hej min vän. Vad skönt att höra att du kommit fram och att du har det bra! Ska bli så kul att följa dig på bloggen. Det gick bra för mig i Finland, känns skönt att det är över. Jenny har fått havandeskapsförgiftning och ligger på sjukhus. Hon mår bra men dom måste eventuellt ta ut barnet redan nu. Vi får se vad som händer. Ta hand om dig nu vännen!!!! Njut av Thailand och allt du kommer uppleva. kram kram en massa från Åsa

2008-02-13 @ 21:10:58
Postat av: Donken-Hanna

Fan vad kul att följa din resa :D

2008-02-13 @ 21:36:53
Postat av: Anna

Hej kompis! Låter kanon det där ju, och än är det bara början!! Jag har inte fått internet än men fusksurfar lite på någon annans trådlösa lite då och då. Jobbet går bra, blir åtminstone två veckors vick till innan påsk på Lindsdalsskolan. Håll i dig nu; i svenska, engelska, tyska och spanska!! Hehe! Får se hur det går...Blev invald som ersättare i styrelsen igår(lärarförbundet). Kuligt värre! Jag skriver ett mail så snart jag får ett mer pålitligt internet! Ha det superduper! Puss å kram

2008-02-13 @ 22:09:10
Postat av: Annika Granstedt

Tycker om det du skrivit! Underhållande att se lite fina grejer och inte bara det generella sakerna som man kan läsa om varje dag. ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0