Koh Tao, ons - lo

image198


I ons morse ringde klockan vid 6 for att vi skulle hinna ta oss ner till resebyran som skulle ta oss till baten mot Koh Tao. Det var en riktigt blasig overfard som tog ca 2 timmar... Men tillslut va vi iaf framme pa Koh Tao, aven kallad "Skoldpaddson". Nar vi steg av fargan va det minst 20 thailandare som stod och ropade "taxi" och strackte ut en karta sa vi skulle visa vart vi skulle. Men vi tog det lugnt....

image202

Hade redan innan tittat upp vart vi ville bo sa tog sa smaningom en taxi dit. Resan dit va ett kapitel for sig... Tog en Songthew, skillanden mot tidigare va att har pa on hade de inget tak sa det var en pick up med bankar i flaket som man satt pa... pa vissa fanns saker att halla i sig i men inte pa alla..va lite laskigt forsta gangen....



image200

Blue Wind hette bungalowna och lat pa stranden Sairee Beach. Riktigt mysigt stalle! Helt okej Bungalow och varlden mysigaste restaurang men varldens godaste mat. Sa dar bodde vi i 2 natter.



image199

Nar vi kom dit va i varma sa hoppade i badet, bungalown lag ca 20 meter fran stranden : ) Nar vi badat klart och torkade sig drog himlen ihops sig och regnet borjade osa ner... tog da skydd pa resaurangen.

Pa torsdagen fick vi for oss att vi skulle ga over on till en strand pa andra sidan dar det fanns bra snorklingsmojligheter, hade verkligen fastnat for det efter snorklingen pa onsdagen...  Vi hade en karta sa vi borjade ga... Upp och ner gick det..mestadels upp om ja ska vara arlig.... kartan va inte den basta heller sa fel blev det... tillslut, efter ca 2,5 timme, kom vi fram till en strand, dock va det inte den vi tankte oss.... men stannade dar och at lunch. Eftersom vagen va som den va ville vi inte ta en songthew hem sa det var bara att knata hem sen igen, tog bara ca 1 timme hem, da det var mest nedfor.... En rejal promenad alltsa som kandes ordentligt i benen dagen efter. Nagot for dig martin att cykla uppfor kanske :)

image203

      

Sista natten valde vi att bo i Mai Haad Village. For att komma dit akte vi battaxi, riktigt skoj! Pa kvallen gick vi ut, forst till en liten pub med thailandsk trubadur och sen till en irlandsk pub med trubadur, stor skillnad. Mycket mysigare pa den Thailandska men visst va det roligare att kanna igen lite latar och att forsta spraket pa den irlandska...


 image208

Ciao


Kommentarer
Postat av: Anna

Oj, vilken paradisö!! Fanns det några riktiga sköldpaddor där eller var det bara ett påhittat namn; Sköldpaddsön??
Puss å kram

2008-03-01 @ 14:30:38
Postat av: Lina

Kommer tydligen for att skoldpaddorna brukar lagga agg pa stranden.

2008-03-02 @ 12:13:52
Postat av: Linda

vilken underbart foto det där längst upp på solen och båtarna!! ser jättemysigt ut! verkar som att ni har det bra iaf! =)
här är det tentaperiod, fy fabian, bara jobbigt! ska jobba ons o tors kväll också, skönt att komma ifrån tankarna på skolan lite..
har precis kommit hem från en tvåtimmars promenad, underbart väder, gick ute på svinö =)
ta hand om er där borta!! kramar

2008-03-04 @ 18:46:24
URL: http://paerlan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0