Internationella kvinnodagen

Denna dag har ingenting blitt som det var tankt fran borjan....

Fran borjan skulle vi ju akt over till Koh Pangan idag eftersom vi bytte gardagens biljetter till idag. Men nar vi kommer ner till piren visar det sig att baten ar installt pga att det blaser for mycket.

Jaha...va skulle vi nu ta oss till da...

Bestammer att vi ska ata lunch och sedan bege oss till tva vattenfall och en mumifierad munk har pa Koh Samui....

Men sa blir det inte heller...

Mias ogon har vart konstigt roda sen i tors morse och blir bara varre och varre sa vi bestammde ist for att aka till sjukhuset. Finns 3 sjukhus har pa on sa fragar runt lite vart vi ska aka. Far tips av en kille att aka till Bangkok Samui Hospital om vi har forsakring sa vi tar en Songthew och beger oss dit. Helt chockade blev vi nar vi kom dit. Superfint sjukhus, underbart trevlig personal. Foljer oss dit vi skulle hela tiden. Har ju hort att Bangkoks sjukhus ska vara ett av de basta i varlden och efter att ha varit dar kan jag verkligen forsta det. Visar sig efter att ha traffat en ogonspecialist att hon har fatt ogoninflamation och far 2 olika ogondroppar.. Far hoppas det blir battre nu!!

Regn hela dagen idag med men imorgon ska vi gora ett tredje forsok att komma ivag till Koh Samui... heter ju tredje gangen gilt sa borde ju komma ivag da!!

Kommer aka hem tidigare an beraknat.... Kommer hem redan den 11 april. Men Mia kommer aka vidare sjalv.

Kommentarer
Postat av: Maria

Halloj!
Otur ni har, men nya tag imorgon! Tråkigt att det regnar mycket, men det blir nog bättre snart! Kul e d att läsa era bloggar om vad ni gör och hur ni har det.... Såg att du kommer hem tidigare... Varför? Modig Mia e som vågar åka vidare ensam, skulee jag aldrig våga!!! Du får hälsa henne! Kommer inte in på hennes blogg just nu. Ska på party ikväll, e riktigt laddad faktiskt! Kramar på dig...

2008-03-08 @ 18:08:55
Postat av: vickan

Varför åker du hem tidigare? iallafall är ju det super isåfall för jag kommer till kalmar den 18 april:D hoppas ni har det underbart! kramar!

2008-03-08 @ 22:43:21
URL: http://viktoriasecret.blogg.se
Postat av: Nathanelle

Grattis på födelsedagen! :D Hoppas du får en superbra dag. Hela familjen önskar grattis. Sola lite åt oss ;) Kramar

2008-03-09 @ 12:00:45
URL: http://nathanellee.tjejsajten.se
Postat av: Linda

HURRA HURRA HURRA HURRA!!! =)) Grattis på födelsedagen!! Hoppas dagen blir bra och att ni inte får allt för mkt regn på er!! Ska du hem tidigare? Hur kommer det sig?? Hälsa till Mia att hon ska krya på sig så mkt!
Kramar!

2008-03-09 @ 12:08:46
URL: http://paerlan.blogg.se
Postat av: vickan

grattis på födelsedagen älskade vän! många kramar!

2008-03-09 @ 13:00:44
URL: http://viktoriasecret.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0