Fodelsedag pa Koh Pangan

So ( Aven kallad min fodelsedag :)
I so kom vi antligen ivag till Koh Pangan. Vi fick dock andra om vara biljetter och ta en annan bat eftersom den vi tankt fran borjan inte gick i so heller.

Nar vi kom till Koh Pangan tog vi en taxi till Haad Rin Beach (Sunrise). Samma strand dar Full moon partyt agde rum. Vi hittade en mysig bungalow jamte vattnet som vi installerade oss i. Ar en helt underbar strand har, alldeles vit och langgrunt vatten. Efter vi installerat oss tog vi en promenad till en annan strand, Leela beach. En riktigt mysig liten strand.

image223

image224

image225

Pa kvallen gick vi ut och at (som alla andra dagar iof) och sen gick vi ner till stranden dar de dukat upp med bord, stolar och en massa stand som salde bucket. Sa himla mysig kansla att sitta pa stranden pa kvallen bland en massa manniskor.

image226


Ma
Igar hade vi underbart vader. Solen sken och det var bla himel sa vi passade pa att ligga pa stranden och sola och bada.  Pa eftermiddagen akte vi till Phaeng Waterfall.... Ett vattenfall va alltsa vad vi vantat oss..men tycket det mest var ett fall... Lite vatten rann men inte mycket alls, konstigt med tanke pa hur mycket det regnat de senaste veckorna... Gick aven upp till en view point med en underbar utsikt over en massa palmer och havet.

image227

image228
Lite lackra papperskorgar : )

Aven denna kvall spenderades pa stranden. En massa lekar ordnades, riktigt skoj!!

Ti
Idag var det dags att aka hem. Men forst hann vi med lite bad pa den andra delen av Haad Rin Beach (Sunset). Denna strand var inte ens i narheten sa vacker som Sunrise, grovkornig och ganska skitig strand...

Efter det tog vi oss in till Tong Sala dar vi skulle ta baten ifran mot koh Samui.


Har verkligen haft det toppen pa Koh Samui. En riktigt mysig o dar turismen inte ar lika utspridd som pa manga andra stallen!

Tack for alla gratulationer pa fodelsedagen!!!

Kommentarer
Postat av: Anna

Vilken härlig bild när du gungar, riktigt fin!! Och vilken tjusig klänning, snygg till din solbränna. Förstår inte alls det du sa om att din färg hade försvunnit, du inser nog inte att du är sådär 150 gånger brunare än vad jag är....
Kram kram

2008-03-11 @ 14:52:17
Postat av: vean

min vän, min vän. vilka äventyr du får vara med om. det är så spännande att sitta i gråa sverige och följa din resa. saknar dig och tänker på dig. måste säga att du ser väldigt frisk och fräsch ut. lyxigt, själv har jag gjort några tappra försök i solariet. lyckades sista gången missa lappen på trosorna som stack upp, så jag har nu en "vit lapp" i ryggslutet. jättefint... ha de underbart. puss å kram

2008-03-12 @ 09:37:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0