Eskilstuna

Jaa ni, då va man Eskilstunabo nu då...

Själva flytten gick bara bra, Tack Henke, Tomas och Malin för hjälpen nere i Kalmar och tack mamma, pappa och Elin för hjälpen här uppe i Eskilstuna.
Visst är den en chansning att tacka ja till en lägenhet man inte sett, men att det kunde vara som denna trodde jag inte. De förra hyresgästerna hade ej städat lägenheten så vi fick flytta in alla våra saker i ett rum och i måndags kom en städfirma och spenderade över 4 timmar städandes...
Imorgon kommer nån gubbe från de vi hyr ifrån och vi ska göra om besiktningen tillsammans. Fettfläckar både här och där, hål lite överallt m.m.... Sen har de som bott här tidigare rökt inne så d stinker ju fasiken. E så att allergin kommit tillbaka....  Hoppas verkligen att de e villiga att tapetsera om!!

Annars känns det helt okej att bo här än så länge... Har gått runt lite och kollat på stan och runtomkring oss. Ser ut att vara en fin stad som är betydligt större än både jag och Martin trodde... 16:e största i Sverige visade det sig när vi va hos kusinerna i lö... Va även ett riktigt mysigt dygn i Växjö, alltid lika mysigt att komma dit!

Men visst saknar man Kalmar lite och allt man hade där... men så är det ju... och vill ju egentligen inte bo där heller, e nog mer att man känner till allt där och här är ALLT nytt.

Imorgon kommer Åsa ch Elin på besök! Längtar! Ska bli himla skoj och mysigt. har inte träffat Åsa sen ja kom hem från Thailand så är verkligen på tiden nu!

Ha d gött allesammans!

Ciao

Kommentarer
Postat av: Anna

Gött att du fått internet nu så man kanske kan få läsa en blogg som uppdateras OFTA, till skillnad från många andras... :) Ha det bra! Kram

2008-08-06 @ 22:28:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0