Angthong National Marine Park

Igar hade vi en underbar dag. Vadret var perfekt och vi hade bokat en endagsutflykt till en nationalpark. Det tog ca 1 timme att aka speedboat dit vilket va lagom lang tid.  Nationalparken bestar av en massa olika oar.


Forsta stoppet pa dagen var vid en av alla oar och vi skulle snorkla. En massa fiskar och koraller. (Tog en massa kort med undervattenskamera som jag lamnat in pa framkallning sa kort fran det kommer senare.) Ar helt underbart att snorkla, vilket liv som finns i vattnet som man gar miste om.

image209
Jag och mia med vara snygga cyklop.


Nar vi snorklat ca 1 timme akte vi vidare for lunch och paddling.

  
2 av oarna vi akte forbi. Den forsta heter Monkey Island och den andra Lion Island.

image212

En helt underbar o var det dar vi at lunch, alldeles turkost vatten! Jag ar helt fascinerad av landskapet har i Thailand. En massa hoga berg med en massa vaxtlighet. Ar sa gront och fint overallt!

     


Sista stoppet var pa annu en annan o. Har skulle vi klattra upp for en brant trappa till en utsiktplats, en helt bedarande utsikt var det nar vi antligen kom upp!

image216

image217

image218

image219
Lite halvbrant nar vi skulle klattra ner sen :)

Efter en lang och harlig dag somnade vi gott igar kvall. Tror vi sov typ 12 timmar i natt. Kanns lite i armar och rygg sen all paddling och klattring, skont med lite traningsvark ; )

Ciao

Kommentarer
Postat av: Anna

Vad häftigt, riktigt fint ser det ut att vara. Javisst är det häftigt att snorkla. Helt underbart!! Vilken fin solbränna du har också!! Fusk!!
Kramar A

2008-03-05 @ 13:31:08
Postat av: Linda

åh vad avundsjuk jag blir (igen!!)!
vill också ligga och plaska sådär i vattnet! och jag håller med anna, vilken fin solbränna du har fått! =)
kramar!

2008-03-05 @ 18:17:41
URL: http://paerlan.blogg.se
Postat av: Linda Blixt

härliga bilder!!! ser ut att ni har det helt underbart. synd att det regnar så mycke. e det regnperiod där nu eller?? ha det så himla bra. kramar linda

2008-03-07 @ 12:40:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0