Onsdag...

Har vart hemma i kära lilla Nynäs ett par dagar nu. Har vart underbara dagar med familj och vänner!

I sö blev d grill med familjen, även bror min kom hem för lite grill och skitsnack. Lovely!!

I må va d dags för fästingvaccin igen så ja och V tog oss ner till stan för att få oss en spruta. Fattar inte att jag alltid ska få så himla ont i armen av just det vaccinet, det slår aldrig fel. Varken i må eller tis kunde ja ligga på armen och sova... men idag känns det äntligen bättre. Sen blev d fika på stan med I. V tog en liten fika med oss med innan hon gav sig av för fler äventyr. Fick även träffa S en sväng på konditoriet. Underbara vänner!

I tis var det skolavslutning för hela slanten, syrran slutade 5:an. Och med vanlig "tur" så öser regnet ner på morgonen, trots att det vart fint hur länge som helst. Så skolavslutningen blev inne i drottshallen. Egentligen fick ej anhöriga va med då men det sket ja rent ut sagt i, ville ju för engångs skulle se syrran och höra dem sjunga. Fick rysningar i hela kroppen och va nästan så det kom en tår. Kommer så väl ihåg känslan när man stod där och sjöng och hade ett långt och härligt sommarlov framför sig. Saknar den.... När vi alla sjungit "Den blomstertid nu kommer" åkte jag och syrran ner till hamnen, köpte varsin stor glass och njöt av friheten. Sen blev d lite minigolf med.

Idag har d vart en riktigt slappardag, otroligt skönt. Har bara vart hemma och inte gjort något speciellt. Blev en liten snabbis i Sthlm innan planet gick hem till Kalmar. Köpte ett par till shorts och sen blev d middag på Kungshallen!

Nu e ja hemma i Kalmar igen. Fixar det sista inför morgondagens fotografering.


Vi tänker på dig G, hoppas du mår bättre snart! Kramar från M och L

Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0