Godmorgon!

Gissa vad.... Vi ska få omtapetserat, i ALLA rum!!! Helt underbart!! Och inga problem alls var det, han va så sammarbetsvillig så! : ) Så från imorgon kan vi gå ner och välja tapeter, så blir nog att vi fixar det imorgon... Åhh så himla skönt det känns, nu känns det verkligen som det kan bli en toppenlägenhet!

Annars regnar det som vanligt utanför fönstret... så trisst, tur att Åsa och Elin kommer idag iaf och lyser upp dagen lite!

Ciao

Kommentarer
Postat av: Linda

Men så underbart!!! Kul att välja nya tapeter!! Blir sååå avundsjuk! Du får ta lite bilder på lägenheten sen och skicka till mig, klarar inte av att vänta med att se den tills jag kommer och hälsar på, bara gud vet när det blir liksom =)

När ska de sätta igång och tapetsera då? Måste ju bli snart med tanke på din allergi tänkte jag på.



Hoppas allt är bra annars, va kul att höra från dig igår. Här funderar jag på att ta mig ut och rulla lite ifall det inte regnar.. är ju lite sådär med vädret. Har iaf jobbat klart för dagen, plus att jag har pysslat lite med cykeln - fick ju en ny av mamma och pappa som du kanske läst om i bloggen. Den var inte direkt ny, men den funkar absolut, vågar inte ha finare cykel i den här stan.



Hörs snart vännen!

Ta hand om er!



Kramar

2008-08-07 @ 12:05:36
URL: http://paerlan.blogg.se/
Postat av: Lina

Vi ska ner och välja tapeter imorgon och sen hoppas vi på att de kan komma nästa vecka. han som va här skulle ringa på måndag och se när de har tid, men som sagt, hoppas på att det blir så snart som möjligt!

2008-08-07 @ 15:49:26
URL: http://liina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0